Hällebergsvägen 5
SE-443 60 Stenkullen
Sverige
+46 (0)31 795 30 30
info@ihp.se

Advisory Board

Den primära rollen för IHP:s Advisory board är att tillhandahålla expertis, vägledning och insikter för att hjälpa vår organisation att växa, förnya och navigera i utmaningar. IHP:s Advisory board är sammansatt av personer som har en blandning av kompetens och erfarenheter som är relevanta för organisationens mål.

Daniel Mattsson, Styrelseordförande

”Som ledare är mitt mål att göra mig själv överflödig och ge idéer, utbildning och stöd till mina kollegor. Om jag inte behövs så har jag lyckats.”

Daniel Mattsson är styrelseordförande och medgrundare av IHP. Daniel har under utvecklingen av företaget fokuserat på att bygga långsiktiga relationer, konstruera lösningar och implementera ett smidigt sätt att arbeta med högt tekniskt innehåll.

Linus Paulsson, Juridisk rådgivare

“Hållbar framgång gynnar alla”

Linus Paulsson är jurist med lång erfarenhet av affärsjuridik och entreprenörskap. Han är grundare av affärsjuristbyrån JUSTUM AB och IT- och konsultföretaget Sumeto AB. Linus brinner för affärsutveckling och vill bidra till framgångsrika och hållbara lösningar.

Bli en del av vår gemensamma framgång

IHP levererar värmesystem, styrsystem och industritjänster till många ledande industriföretag i Europa. Som samarbetspartner och leverantör är vi kända för vår flexibilitet och vår höga kvalitet. Tillsammans skapar vi framgångsrika långsiktiga relationer.

Akzonobel
pipelife
tetrapak
skf
ericsson
univar
sca
ABB
vattenfall
scania
Skicka förfrågan
Kakor

Vi använder kakor på vår webbplats för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att analysera vår trafik. Du kan hantera kakor och ställa in huruvida du accepterar kakor i din webbläsare. Välkommen till IHP!

Tack!

Vi hör av oss inom kort