Hällebergsvägen 5
SE-443 60 Stenkullen
Sverige
+46 (0)31 795 30 30
info@ihp.se

Besiktning och utredning

IHP utför besiktningar och utredningar främst inom områdena elektrisk uppvärmning, termisk transmission, styr- och reglerteknik samt elektriska installationer. Vi utvärderar anläggningar med modern och avancerad utrustning, identifierar förbättringsområden och ger förslag på möjliga förändringar så att rätt beslut kan fattas.

Genom att anlita IHP får du som kund tillgång till en oberoende partner och vår kunskap inför exempelvis förebyggande underhåll, anläggningsstatus, utbyggnader, förändringsarbeten, integration av delsystem och kontroll av utförda installationer.

Vi vill påstå att vi är experter inom elvärmeprodukter och systemlösningar för industriell elektrisk uppvärmning. Detta gör att vi står väl rustade för att hjälpa dig att hitta en lösning som passar dina behov. IHP bidrar med hög kompetens och erfarenhet kombinerat med nytänkande och ett komplett utbud av tjänster inom industriella värmelösningar, elinstallationer och styrsystem. 

Bli en del av vår gemensamma framgång

IHP levererar värmesystem, styrsystem och industritjänster till många ledande industriföretag i Europa. Som samarbetspartner och leverantör är vi kända för vår flexibilitet och vår höga kvalitet. Tillsammans skapar vi framgångsrika långsiktiga relationer.

Akzonobel
pipelife
tetrapak
skf
ericsson
univar
sca
ABB
vattenfall
scania
Skicka förfrågan
Kakor

Vi använder kakor på vår webbplats för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att analysera vår trafik. Du kan hantera kakor och ställa in huruvida du accepterar kakor i din webbläsare. Välkommen till IHP!