Hällebergsvägen 5
SE-443 60 Stenkullen
Sverige
+46 (0)31 795 30 30
info@ihp.se

Lediga jobb

Lediga jobb IHP

IHP är ledande inom konstruktion och utveckling av elektriska värmeprodukter, industriella styrsystem, elinstallationer och mekanisk industriservice.

För oss kommer omsorg om vårt team och relationen med våra kunder alltid i första hand. Vi vill därför att du som söker skall vara lyhörd, tydlig, handlingskraftig och ha ett starkt entreprenörskap och ett brinnande intresse för teknik.

Vi ser gärna spontana ansökningar. Din ansökan skickar du till join@ihp.se eller till vår postadress som du finner i sidfoten. Märk ditt personliga brev och CV med “arbetsansökan”.

Vår filosofi
Du är en värdefull tillgång för oss som siktar på en hållbar, lönsam verksamhet samtidigt som du njuter av ett balanserat liv med familj och vänner. På IHP har du friheten att bidra till din utveckling och företagets framgång. Skapa din position när företaget växer, främja starka relationer med kunder och behandla alla med lika stor vikt. Ständiga förbättringar uppmuntras och stöd bland kollegor skapar en engagerande och glad miljö i vår digitala värld. Omfamna livets utmaningar, se motgångar som möjligheter att lära.

 

Bli en del av vår gemensamma framgång

IHP levererar värmesystem, styrsystem och industritjänster till många ledande industriföretag i Europa. Som samarbetspartner och leverantör är vi kända för vår flexibilitet och vår höga kvalitet. Tillsammans skapar vi framgångsrika långsiktiga relationer.

Akzonobel
pipelife
tetrapak
skf
ericsson
univar
sca
ABB
vattenfall
scania
Skicka förfrågan
Kakor

Vi använder kakor på vår webbplats för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att analysera vår trafik. Du kan hantera kakor och ställa in huruvida du accepterar kakor i din webbläsare. Välkommen till IHP!

Tack!

Vi hör av oss inom kort