Hällebergsvägen 5
SE-443 60 Stenkullen
Sverige
+46 (0)31 795 30 30
info@ihp.se

Styrskåp

Automatikskap

IHP är en professionell skåpsbyggare och leverantör av kund- och serieanpassade styrskåp. Vi konstruerar och bygger styrskåp, automatikskåp, elskåp och apparatskåp för styrning, kontroll, kommunikation och övervakning.

I våra automatikskåp används elektronik från ledande komponenttillverkare i Europa som t.ex. Rittal, Siemens, Schneider Electric, Weidmüller, Phoenix m.fl. Vanliga användningsområden är tillämpningar inom värmesystem, kylsystem, ventilation, automation och kraftsystem mm.

Våra industrielektriker bygger styrskåp som innehåller allt från PID-system med återkoppling från temperatursensorer till PLC-bestyckade fullhöjdsskåp med gränssnitt mot flertalet in- och utsignaler. Styrskåpen bestyckas vanligtvis med kontaktorer, SSR-relän och tyristorer vid styrning av resistiva laster.

IHP utför också PLC-programmering för sömlös kommunikation och integration till överliggande anläggningssystem med omfattande dokumentation och CE-manual.

Vi lagerhåller standardskåp för omgående leverans och konstruerar kundanpassade apparatskåp skräddarsydda efter er process och specifikation.

Alla styrskåp kontrolleras noggrant med hjälp av funktionstester, kontinuitetsmätningar och isolationsmätningar innan leverans. Genom förmånliga byggaravtal kan vi erbjuda dig som kund trygghet och kvalité till en konkurrenskraftig kostnad.

Styrskåp

Bli en del av vår gemensamma framgång

IHP levererar värmesystem, styrsystem och industritjänster till många ledande industriföretag i Europa. Som samarbetspartner och leverantör är vi kända för vår flexibilitet och vår höga kvalitet. Tillsammans skapar vi framgångsrika långsiktiga relationer.

Akzonobel
pipelife
tetrapak
skf
ericsson
univar
sca
ABB
vattenfall
scania
Skicka förfrågan
Kakor

Vi använder kakor på vår webbplats för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att analysera vår trafik. Du kan hantera kakor och ställa in huruvida du accepterar kakor i din webbläsare. Välkommen till IHP!

Tack!

Vi hör av oss inom kort