Hällebergsvägen 5
SE-443 60 Stenkullen
Sverige
+46 (0)31 795 30 30
info@ihp.se

Projekt

Projekt

Projekt definierar vi som uppdrag där produktutveckling och projektarbete görs tillsammans med dig som kund. IHP levererar skräddarsydda system och bidrar med tjänster inom projektledning, konstruktion och utveckling.

Kompetens och erfarenhet kombinerat med nytänkande är viktiga delar i all utveckling. IHP har möjlighet att erbjuda ett komplett tjänsteutbud där utvecklingsarbetet utformas efter dina och din verksamhets behov. Arbetet kan läggas internt hos IHP, på plats hos kund eller som en kombination där vi utnyttjar alla fördelar efter rådande situation.

Vanligt förekommande branscher där IHP har stor erfarenhet av förädlingsarbeten är energi och kraftverk, förpackningsindustri, kemi, livsmedel, petrokemi, processindustri och råvaruindustri.

IHP hjälper dig att skapa ett effektivt produktionssystem som ger god lönsamhet från start.

Bli en del av vår gemensamma framgång

IHP levererar värmesystem, styrsystem och industritjänster till många ledande industriföretag i Europa. Som samarbetspartner och leverantör är vi kända för vår flexibilitet och vår höga kvalitet. Tillsammans skapar vi framgångsrika långsiktiga relationer.

Akzonobel
pipelife
tetrapak
skf
ericsson
univar
sca
ABB
vattenfall
scania
Skicka förfrågan
Kakor

Vi använder kakor på vår webbplats för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att analysera vår trafik. Du kan hantera kakor och ställa in huruvida du accepterar kakor i din webbläsare. Välkommen till IHP!

Tack!

Vi hör av oss inom kort