Hällebergsvägen 5
SE-443 60 Stenkullen
Sverige
+46 (0)31 795 30 30
info@ihp.se

Noselement rostfritt stål lång 400°C

Noselement och ringelement används vid bland annat formblåsning och formsprutning och monteras på ackumulatorhuvudet på maskinen som extruderar ut smältan. IHP levererar kvalitativa noselement och andra värmetesystem och värmetekniker för formar där smältan bearbetas till rätt slutprodukt efter extrudering.

Våra noselement har hög yteffekt och likformig värmeöverföring över värmeelementets totala yta. Vi monterar som tillval extra anslutningar för exempelvis yttre sensorer i måtten M8 x 1,25, M10 x 1,5, M12 x 1,75, M12 x 1,25, M14 x 2, M14 x 1,5, 1/8” GAS, 1/4” GAS och 3/8” GAS.

IHPs noselement i mässing 320°C, rostfritt stål 370°C och 400°C samt rostfritt stål 400°C lång version kan tillverkas med följande kabelutgångar.

Noselement formsprutning
Noselement formsprutaNoselement strängsprutning

Teknisk specifikation

Yteffekt upp till 6W/cm²
Högsta effekt 1600W i standardutförande
Arbetstemperatur upp till 400°C
Spänning 230V som standard (övriga spänningar anpassas efter önskemål)
Inbyggd givare TC J (tillval)
Resistanstråd av nickel/krom 80/20
Inbyggd isolering av ren mikanit
Ytterhölje av rostfritt stål AISI430
Axiell kabelutgång 45° som standard
Metallomspunnen anlutningskabel 1000mm med jordanslutning
Största diameter och längd ø110 x 200mm

Andra relaterade produkter

Du kanske även är intresserad av

Styrskåp PID

IHPs minsta styrskåp är ett ”stand alone” system som passar till en mängd olika värmeapplikationer där behovet stannar vid en värmezon och en sensor. I vår PID-regulator ryms mängder av intelligens som kommer väl till pass vid behov av jämn värmning, rampfunktionalitet, max inställbar temperatur, programsteg med olika börvärden eller bara temperaturstyrning som är CE-märkt och godkänd.

Vi levererar styrskåpen i tre standardutföranden och du väljer helt enkelt skåp efter vilken typ av sensor som passar till din process. IHP kan även erbjuda några omtyckta optioner som t.ex. snabbkontakt mellan värmare och styrskåp samt hjälp att programmera styrskåpet med de parametrar som är viktiga i din process.

Styrskåpet kan med fördel användas tillsammans med IHPs alla värmare som drar mindre än 16Ampere.

Styrskåp

Bli en del av vår gemensamma framgång

IHP levererar värmesystem, styrsystem och industritjänster till många ledande industriföretag i Europa. Som samarbetspartner och leverantör är vi kända för vår flexibilitet och vår höga kvalitet. Tillsammans skapar vi framgångsrika långsiktiga relationer.

Akzonobel
pipelife
tetrapak
skf
ericsson
univar
sca
ABB
vattenfall
scania
Skicka förfrågan
Kakor

Vi använder kakor på vår webbplats för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att analysera vår trafik. Du kan hantera kakor och ställa in huruvida du accepterar kakor i din webbläsare. Välkommen till IHP!

Tack!

Vi hör av oss inom kort