Hällebergsvägen 5
SE-443 60 Stenkullen
Sverige
+46 (0)31 795 30 30
info@ihp.se

Fatvärmare IP65 silikon 200°C

I vår Ready to Go serie kan vi erbjuda fatvärmare av armerat silikongummi med en hög IP-klass vilken lämpar sig för fuktiga miljöer och utomhusvärmning. Fatvärmaren och kontollenheten är den idealiska lösningen för uppvärmning av ämnen som förvaras i stålfat. Fatvärmaren monteras utanpå stålfatet och värmer indirekt exempelvis vatten, fetter, smör, socker, glukos, choklad, oljor, diesel, smörjoljor och andra industriella vätskor och ämnen.

Denna fatvärmare har en hög yteffekt, är flexibel och enkel att montera genom fjäderbelastat fäste. Med fatvärmaren kommer en digital kontrollenhet med inställbart arbetsområde 0-200°C.

Fatvärmare IP65 2000W
Fatvärmare IP65 1400W

Teknisk specifikation

Dubbelisolerad konstruktion för hög säkerhet
Anslutningsspänning 230V
Digital kontrollenhet 0-200°C
Klassning IP65
Fukt- och kemikaliebeständig
Två meter anslutningskabel
OBS! Fatvärmaren får aldrig överlappa sig själv eller köras utan att vara monterad på stålfat.

Standardsortiment

ArtikelnummerDimensionEffektSpänningFatdiameterFatstorlek
180-172521665 x 180mm2000W230Vø570mm200 liter
180-172531665 x 125mm1400W230Vø570mm200 liter

Andra relaterade produkter

Du kanske även är intresserad av

Styrskåp PID

IHPs minsta styrskåp är ett ”stand alone” system som passar till en mängd olika värmeapplikationer där behovet stannar vid en värmezon och en sensor. I vår PID-regulator ryms mängder av intelligens som kommer väl till pass vid behov av jämn värmning, rampfunktionalitet, max inställbar temperatur, programsteg med olika börvärden eller bara temperaturstyrning som är CE-märkt och godkänd.

Vi levererar styrskåpen i tre standardutföranden och du väljer helt enkelt skåp efter vilken typ av sensor som passar till din process. IHP kan även erbjuda några omtyckta optioner som t.ex. snabbkontakt mellan värmare och styrskåp samt hjälp att programmera styrskåpet med de parametrar som är viktiga i din process.

Styrskåpet kan med fördel användas tillsammans med IHPs alla värmare som drar mindre än 16Ampere.

Styrskåp

Bli en del av vår gemensamma framgång

IHP levererar värmesystem, styrsystem och industritjänster till många ledande industriföretag i Europa. Som samarbetspartner och leverantör är vi kända för vår flexibilitet och vår höga kvalitet. Tillsammans skapar vi framgångsrika långsiktiga relationer.

Akzonobel
pipelife
tetrapak
skf
ericsson
univar
sca
ABB
vattenfall
scania
Skicka förfrågan
Kakor

Vi använder kakor på vår webbplats för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att analysera vår trafik. Du kan hantera kakor och ställa in huruvida du accepterar kakor i din webbläsare. Välkommen till IHP!

Tack!

Vi hör av oss inom kort