Hällebergsvägen 5
SE-443 60 Stenkullen
Sverige
+46 (0)31 795 30 30
info@ihp.se

Isolerhuva för fat

IHPs isolerhuva är enkel att montera och kommer förformad och passar till alla 200-liters fat. Isolerhuvan är tillverkad av flambeständig polyester och har insydd isolering av polyesterfiber. Huvan öppnas och tillsluts snabbt med hjälp av insytt kardborreband.

Vid industriell fathantering minskar isolerhuvan energiförlusterna och bidrar till lägre energiåtgång. Fatet kan fyllas, tömmas eller flyttas med isolerhuvan monterad.

Denna isolerhuva kan med fördel användas tillsammans med IHPs bottenvärmare.

Isolerhuva
Isolering fatIsoliering plastfat

Teknisk specifikation

Utsida av flambeständig polyester
Isolering av polyesterfiber
Tillslutning med insytt kardborreband
Fukt- och kemikaliebeständig
Tål fattemperaturer upp till 90°C

Standardsortiment

ArtikelnummerFatstorlek
30-HIJD200 till 210 liter

Andra relaterade produkter

Du kanske även är intresserad av

Styrskåp PID

IHPs minsta styrskåp är ett ”stand alone” system som passar till en mängd olika värmeapplikationer där behovet stannar vid en värmezon och en sensor. I vår PID-regulator ryms mängder av intelligens som kommer väl till pass vid behov av jämn värmning, rampfunktionalitet, max inställbar temperatur, programsteg med olika börvärden eller bara temperaturstyrning som är CE-märkt och godkänd.

Vi levererar styrskåpen i tre standardutföranden och du väljer helt enkelt skåp efter vilken typ av sensor som passar till din process. IHP kan även erbjuda några omtyckta optioner som t.ex. snabbkontakt mellan värmare och styrskåp samt hjälp att programmera styrskåpet med de parametrar som är viktiga i din process.

Styrskåpet kan med fördel användas tillsammans med IHPs alla värmare som drar mindre än 16Ampere.

Styrskåp

Bli en del av vår gemensamma framgång

IHP levererar värmesystem, styrsystem och industritjänster till många ledande industriföretag i Europa. Som samarbetspartner och leverantör är vi kända för vår flexibilitet och vår höga kvalitet. Tillsammans skapar vi framgångsrika långsiktiga relationer.

Akzonobel
pipelife
tetrapak
skf
ericsson
univar
sca
ABB
vattenfall
scania
Skicka förfrågan
Kakor

Vi använder kakor på vår webbplats för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att analysera vår trafik. Du kan hantera kakor och ställa in huruvida du accepterar kakor i din webbläsare. Välkommen till IHP!

Tack!

Vi hör av oss inom kort