Hällebergsvägen 5
SE-443 60 Stenkullen
Sverige
+46 (0)31 795 30 30
info@ihp.se

Bottenvärmare 150°C

Denna fatvärmare är utformad som en värmeplatta där fatet placeras direkt på den cirkulära värmavgivande ytan. Ytterhöljet är tillverkat av 2mm stålplåt vilket gör bottenvärmaren idealisk för användning i krävande industrimiljöer som exempelvis lager, byggplatser och kemiska tappanläggningar.

Bottenvärmaren har jämn värmedistribution över hela den värmeavgivande ytan och levereras med justerbar analog termostat 0-150°C samt med två meter anslutningskabel.

IHPs bottenvärmare är speciellt utformad för att smälta eller minska viskositeten hos ämnen som exempelvis tvål, fetter, vaxer, lacker och olika oljebaserade produkter.

Denna bottenvärmare kan med fördel användas tillsammans med IHPs övriga fatvärmare, värmemanschetter och isolerhuvor.

Bottenvärmare
Fatvärmare bottenBottenvärmare fat

Teknisk specifikation

Robust stålkonstruktion
Anslutningsspänning 230V eller 110V
Termostat 0-150°C
Inbygg isolering 50mm
Klassning IP40
Fukt- och kemikaliebeständig
Två meter anslutningskabel
Yttermått 880 x 600 x 105mm (L x B x H)

Standardsortiment

ArtikelnummerDiameter toppDiameter basHöjdEffektSpänningFatstorlek
30-HBD-1ø550mmø600mm70mm900W230V200 till 210 liter
30-HBD-2ø550mmø600mm70mm900W110V200 till 210 liter

Andra relaterade produkter

Du kanske även är intresserad av

Styrskåp PID

IHPs minsta styrskåp är ett ”stand alone” system som passar till en mängd olika värmeapplikationer där behovet stannar vid en värmezon och en sensor. I vår PID-regulator ryms mängder av intelligens som kommer väl till pass vid behov av jämn värmning, rampfunktionalitet, max inställbar temperatur, programsteg med olika börvärden eller bara temperaturstyrning som är CE-märkt och godkänd.

Vi levererar styrskåpen i tre standardutföranden och du väljer helt enkelt skåp efter vilken typ av sensor som passar till din process. IHP kan även erbjuda några omtyckta optioner som t.ex. snabbkontakt mellan värmare och styrskåp samt hjälp att programmera styrskåpet med de parametrar som är viktiga i din process.

Styrskåpet kan med fördel användas tillsammans med IHPs alla värmare som drar mindre än 16Ampere.

Styrskåp

Bli en del av vår gemensamma framgång

IHP levererar värmesystem, styrsystem och industritjänster till många ledande industriföretag i Europa. Som samarbetspartner och leverantör är vi kända för vår flexibilitet och vår höga kvalitet. Tillsammans skapar vi framgångsrika långsiktiga relationer.

Akzonobel
pipelife
tetrapak
skf
ericsson
univar
sca
ABB
vattenfall
scania
Skicka förfrågan
Kakor

Vi använder kakor på vår webbplats för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att analysera vår trafik. Du kan hantera kakor och ställa in huruvida du accepterar kakor i din webbläsare. Välkommen till IHP!

Tack!

Vi hör av oss inom kort