Hällebergsvägen 5
SE-443 60 Stenkullen
Sverige
+46 (0)31 795 30 30
info@ihp.se

Avfrostningsfilt 70°C

IHPs avfrostningsvärmefiltar är designade för att användas vid kalla utomhusarbeten som varmhållning eller upptining av mark. Våra kunder använder filtarna för härdning, upptining av frusen jord och sand, förvärmning av markytor inför grävning, frysskydd av byggmaterial, smältning av snö och is, värme till grävarbeten eller varmhållning av elektriska kablar.

Värmefiltarna är toppisolerade så att värmen strålar nedåt mot ytan du vill värma upp. Designad i PVC vilket är ett vatten- och väderbeständigt material. Standardiserad med 2 meter kabel och Schuko-kontakt eller CEE industrikontakt. Våra avfrostningsfiltar har inbyggd bimetalltermostat med en fast temperatur på 70°C.

Installationen är mycket enkel. Rulla ut avfrostningsfilten över ytan som du vill värma och koppla in den till 230 V. När ytan eller detaljen är frostfri kopplar du bort filten och låter den svalna. Rulla ihop och förvara den på ett säkert ställe.

Under normala förhållanden tinar filten upp till 30 cm jord på 24 timmar eller upp till 60 cm i sandiga förhållanden.

Avfrostningsfilt 70°C
Avfrosta

Teknisk specifikation

Ytmaterial PVC
Isolering på ovansidan
2 meter spänningskabel med Schuko eller CEE industriell kontakt
Spänning 230 V
Max temperatur 70°C
Skall användas med jordfelsbrytare, ej inkluderad i produkten
Montageöljetter I sidorna av filten
IP-klass IP67

Standard sortiment

ArtikelnummerDimensionerEffektSpänning
263-300100SCH3x1m Schuko kontakt1050W230V
263-300100CEE3x1m blå CEE kontakt1050W230V

Andra relaterade produkter

Du kanske även är intresserad av

Styrskåp PID

IHPs minsta styrskåp är ett ”stand alone” system som passar till en mängd olika värmeapplikationer där behovet stannar vid en värmezon och en sensor. I vår PID-regulator ryms mängder av intelligens som kommer väl till pass vid behov av jämn värmning, rampfunktionalitet, max inställbar temperatur, programsteg med olika börvärden eller bara temperaturstyrning som är CE-märkt och godkänd.

Vi levererar styrskåpen i tre standardutföranden och du väljer helt enkelt skåp efter vilken typ av sensor som passar till din process. IHP kan även erbjuda några omtyckta optioner som t.ex. snabbkontakt mellan värmare och styrskåp samt hjälp att programmera styrskåpet med de parametrar som är viktiga i din process.

Styrskåpet kan med fördel användas tillsammans med IHPs alla värmare som drar mindre än 16Ampere.

Styrskåp

Bli en del av vår gemensamma framgång

IHP levererar värmesystem, styrsystem och industritjänster till många ledande industriföretag i Europa. Som samarbetspartner och leverantör är vi kända för vår flexibilitet och vår höga kvalitet. Tillsammans skapar vi framgångsrika långsiktiga relationer.

Akzonobel
pipelife
tetrapak
skf
ericsson
univar
sca
ABB
vattenfall
scania
Skicka förfrågan
Kakor

Vi använder kakor på vår webbplats för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att analysera vår trafik. Du kan hantera kakor och ställa in huruvida du accepterar kakor i din webbläsare. Välkommen till IHP!

Tack!

Vi hör av oss inom kort