Hällebergsvägen 5
SE-443 60 Stenkullen
Sverige
+46 (0)31 795 30 30
info@ihp.se

Folieelement polyester 100°C

Folieelement i polyester, även kallade PET-element, är mycket tunna och flexibla värmeelement. Utmärkande egenskaper är hög värmeöverföringsförmåga och jämn värmefördelning över hela elementets värmeagvivande yta. Ett PET-element lämpar sig för kontaktvärmning av plana och kurvade ytor men kan också användas i exempelvis reflektorer.

Dessa extremt flexibla folieelement tillverkas genom en beprövad process som kallas för silkscreentryck vilket gör att värmbanorna kan göras tunna, breda och homogena. Folieelementen kan beställas med olika typer av själhäftande ytor för att passa i diverse miljöer.

För styrning och reglering används vanligtvis ytmonterade sensorer, givare, termostater och säkringar.

Flexibelt PET-element
Folieelement PETFolieelement polyester

Teknisk specifikation

Yteffekt upp till 0,6W/cm² (rekommenderad upp till 0,15W/cm²)
Arbetstemperatur från -30°C till +90°C kontinuerligt och +100°C vid korttidsexponering
Anslutningsspänning anpassas efter önskemål
Största tillverkningsmått per enhet 1000mm x 600mm (L x B)
Tjocklek ca 0,3mm i standardutförande

Andra relaterade produkter

Du kanske även är intresserad av

Styrskåp PID

IHPs minsta styrskåp är ett ”stand alone” system som passar till en mängd olika värmeapplikationer där behovet stannar vid en värmezon och en sensor. I vår PID-regulator ryms mängder av intelligens som kommer väl till pass vid behov av jämn värmning, rampfunktionalitet, max inställbar temperatur, programsteg med olika börvärden eller bara temperaturstyrning som är CE-märkt och godkänd.

Vi levererar styrskåpen i tre standardutföranden och du väljer helt enkelt skåp efter vilken typ av sensor som passar till din process. IHP kan även erbjuda några omtyckta optioner som t.ex. snabbkontakt mellan värmare och styrskåp samt hjälp att programmera styrskåpet med de parametrar som är viktiga i din process.

Styrskåpet kan med fördel användas tillsammans med IHPs alla värmare som drar mindre än 16Ampere.

Styrskåp

Bli en del av vår gemensamma framgång

IHP levererar värmesystem, styrsystem och industritjänster till många ledande industriföretag i Europa. Som samarbetspartner och leverantör är vi kända för vår flexibilitet och vår höga kvalitet. Tillsammans skapar vi framgångsrika långsiktiga relationer.

Akzonobel
pipelife
tetrapak
skf
ericsson
univar
sca
ABB
vattenfall
scania
Skicka förfrågan
Kakor

Vi använder kakor på vår webbplats för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att analysera vår trafik. Du kan hantera kakor och ställa in huruvida du accepterar kakor i din webbläsare. Välkommen till IHP!

Tack!

Vi hör av oss inom kort